My EzyTopUp

Selasa, 11 Disember 2012

Hepi Besday Sayang....

        

Selamat Hari Lahir Yang Ke-4 tahun kepada puteri kesayangan ku..Putri Andriana Batrisya..ibu doakan semoga kakak menjadi seorang anak yang solehah, bijaksana, mendengar kata ibu, dan berjaya agar dapat membantu ibu dan adik bila kakak besar nanti..


        Rasa macam tak percaya aje putri kesayangan ibu dah pon berumur 4tahun...walaupon lahir di penghujung tahun dan kecik bile bersama dengan rakan2 seusia kakak tapi badan kakak la yang paling besar kan????hihihiiii...
       Sempena hari lahir yang ke-4 nie putri pon dah pandai demand nak buat besday party kat KFC sama macam adik dia ...tp budget tak adalah sayang buat masa nie..tunggu dapat BONUS nnt kita celeb sama-sama kat mana yang kakak suka ye...tunggu ye sayang...nnt ibu mintak sponsor dari 'penaja2' diluar sana untuk wat besday party kakak..

I lOve U  So MucH...muahmuahmuah ciuman kasih dari Ibu untuk anakanda tersayang..Putri Andriana Batrisya...

1 ulasan:

@lfidah @dim berkata...

happy besday putri..semoga menjadi anak solehah buat ibu.

Ok Tak Blog Ini??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...